Over Egencia

Egencia zorgt voor een betere zakenreiservaring. Wij combineren jaren van wereldwijde reisexpertise met moderne technologie om de zakenreiservaring voor de mobiele werknemers van vandaag de dag beter te maken.

Feiten in een notendop

  • Onderdeel van Expedia, Inc., het grootste reisbureau ter wereld
  • Op 4 na grootste reisbeheermaatschappij ter wereld, in 2012 vierden we ons 10-jarig bestaan
  • Meer dan 2200 werknemers wereldwijd
  • Boekingsomzet over 2012 ruim $ 4 miljard
  • Meer dan 4 miljoen zakenreizigers van 10.000 bedrijven in bijna 60 landen zijn klant bij ons
  • Gemiddeld 82% online boekingen en gemiddeld 90% beleidsnaleving
  • Toegang tot 190.000 hotels en kortingstarieven plus extra voorzieningen
Wij leveren kostenbesparingen aan onze klanten en ondersteunen de behoeftes van de moderne zakenreiziger.

Een uniek aanbod

Egencia combineert traditionele reisbureaudiensten met innovatieve reistechnologie en wereldwijde marktexpertise om bedrijven van over de hele wereld te voorzien in reisoplossingen en kostenbesparingen.  We ondersteunen onze klanten bij elke stap tijdens het proces, van het plannen van een reis en het naleven van het beleid tot het inchecken bij een hotel, het wijzigen van een hotelboeking of het inchecken voor of omboeken van een vlucht.

Het boeken van een reis is eenvoudig

Met behulp van Egencia is het boeken van een zakenreis eenvoudig, efficiënt en mobiel. Ons online boekingsplatform is gebaseerd op de toonaangevende technologie van Expedia, ons moederbedrijf en 's werelds grootste online reisbureau. Expedia heeft aan de hand van de feedback van miljoenen klanten reisoplossingen ontwikkelt, die het boeken van een reis zeer intuïtief hebben gemaakt. Klanten van Egencia doen hier hun voordeel mee. Het vinden van vluchten, hotels, huurauto's en treinreizen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Boek uw reis en ga weer verder met waar u mee bezig was.

 • Exclusieve tarieven

  Dankzij de relatie met Expedia en de directe samenwerking met hotelpartners biedt Egencia haar klanten toegang tot de grootste online hoteldatabase ter wereld. We bieden klanten kostenbesparende alternatieven, speciale aanbiedingen en exclusieve prijzen. Door ons aanbod en content te combineren met speciaal onderhandelde prijzen in één geïntegreerd hulpmiddel, stellen wij zakenreizigers in staat om de juiste keuze te maken die past binnen het beleid.

 • Wanneer plannen wijzigen

  Plannen kunnen altijd wijzigen en van invloed zijn op een huidige of toekomstige zakenreis. Egencia biedt uitkomst. Onze technologie en reisadviseurs zijn op elk uur van de dag beschikbaar.

 • Mobiele toegang

  De mobiele applicatie van Egencia biedt actuele informatie over vluchten, bestemmingsmeldingen, interactieve kaarten en een directe link (click-to-call) met Egencia's klantenservice.

 • Ondersteuning

  Egencia staat u bij tijdens elke fase van uw zakenreis. Reizigers kunnen zelf hun zakenreizen boeken of op elk gewenst moment contact opnemen met onze deskundige reisadviseurs.

 • Betere zakenreizen

  Egencia biedt iedereen een betere zakenreiservaring. Egencia is de betrouwbare reisbeheerpartner voor 10.000 bedrijven in bijna 60 landen.  Onze ervaring in de reisbranche, onze technologische kennis en onze toegewijde werknemers maken het elke dag mogelijk voor duizenden zakenreizigers, reismanagers en boekers.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons