Reismanagers kiezen voor Egencia

Egencia helpt u om reisprogramma's beter te beheren door middel van een betere controle, maximale efficiëntie en betere naleving van het reisbeleid. Tegelijkertijd profiteren uw werknemers van moderne reistechnologie en ongeëvenaarde dienstverlening. Klanten van Egencia hebben toegang tot reisgegevens om continu hun reisprogramma te bewaken en te verbeteren.

Eenvoudig beheer van het reisbeleid

Met behulp van het intuïtieve online interface van Egencia is het beheren en actualiseren van het reisbeleid zeer eenvoudig. Het reisbeleid van uw bedrijf wordt tijdens het boeken duidelijk gecommuniceerd om er zo voor te zorgen dat boekers en zakenreizigers het beleid naleven. Aangezien de reisadviseurs van Egencia en de zakenreizigers gebruikmaken van hetzelfde platform, zal uw reisbeleid altijd worden nageleefd, of de boeking nu online of telefonisch plaatsvindt. 

Flexibele beleidshandhaving en toezicht

Egencia begrijpt dat één en hetzelfde reisbeleid voor alle zakenreizigers soms niet werkt. Met behulp van onze flexibele beleidstools kunt u reizigers groeperen aan de hand van elk soort criteria en een beleid toekennen aan elke afzonderlijke groep. Egencia geeft u de tools om uw reisbeleid efficiënt en doeltreffend te handhaven, van het groeperen van reizigers per kostenplaats tot het geven van extra speelruimte aan uw leidinggevenden en het strikt handhaven van het beleid via voorafgaande reistoestemming voor reizigers die in het verleden het beleid hebben overtreden.

Lees meer over reismanagertools

Klanten van Egencia hebben toegang tot realtime reisgegevens om continu hun reisprogramma te bewaken en te verbeteren.

Experts in reisbeheer

Onze accountmanagers beschikken over wereldwijde kennis van de reisbranche en eerstehands ervaring. Zij stemmen de boekingsoplossingen van Egencia af op de zakenreisdoelstellingen van klanten. Het stimuleren van online boekingen, het configureren van het beleid en scholing zijn slechts een aantal voorbeelden van voordelen waarin onze accountmanagers elke klant voorzien. Daarnaast bieden ze waardevol advies ten aanzien van leveranciersonderhandelingen en offertebeheer en auditing & beheer van afgesproken hoteltarieven. 

Lees meer over accountbeheer

Doeltreffende online rapportagetools voor betere besluitvorming

De online en on-demand rapportagetools van Egencia bestaan uit dynamische en interactieve tabellen en grafieken die reisgegevens bevatten, waardoor u in één oogopslag de nieuwe besparingsmogelijkheden kunt zien en u uw reisprogramma in positieve zin kunt aanpassen.

Lees meer over Online rapportage
 • Groter aantal online boekingen

  Dankzij het intuïtieve interface van Egencia is het voor uw werknemers en boekers eenvoudiger om te vinden wat ze zoeken, waardoor tijd en hoge kosten voor telefonische boekingen worden bespaard. Het gemiddelde percentage van online boekingen van 82% ligt 12% hoger dan het gemiddelde in de sector.

  Lees meer over Online boeking
 • Op weg naar succes

  Egencia helpt bedrijven van over de hele wereld om in minder dan 30 dagen een modern reisprogramma te implementeren en uit te rollen, waardoor geld en kostbare tijd wordt bespaard. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het opzetten en beheren van het best mogelijke programma in de sector.

  Lees meer over de implementatie van reisprogramma's
 • Deskundige analyse van zakenreisprogramma's

  Egencia Consulting Services biedt een volledig scala aan opties om een reisbeheerprogramma dusdanig te personaliseren, af te stemmen en te implementeren dat het overeenkomt met het bedrijfsbeleid en de financiële doelstellingen van de klant. Wij verzamelen gegevens, voeren analyses uit, doen aanbevelingen en werken samen met klanten om de oplossing te implementeren.

  Lees meer over Egencia Consulting
 • Veiligheid van de reiziger

  Traceer uw zakenreizigers die onderweg zijn en gebruik de rapportagetools van Egencia om te kijken wie op reis is en wat de boekingen zijn (vluchten en hotels).  De reisadviseurs van Egencia zijn tevens 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om te zorgen voor de veiligheid en bereikbaarheid van uw zakenreizigers in geval van problemen of noodsituaties.

  Lees meer over de Egencia's reisadviseurs
Klaar voor Egencia ?
Bel ons op :
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons