Zakenreizen voor zakenreizigers

Wij begrijpen de behoeftes van zakenreizigers, aangezien we zelf ook zakenreizigers zijn. Egencia staat voor u klaar tijdens elke stap in het proces om van uw zakenreis een succes te maken, van het boeken van uw reis tot het inchecken voor uw vlucht of als u onderweg uw reisplannen moet aanpassen of één van onze ervaren reisadviseurs wilt spreken.

Eenvoudig en efficiënt boeken

Egencia maakt het boeken van uw volgende zakenreis zo eenvoudig en vanzelfsprekend als het boeken van een vakantie. Maak uw keuze uit een uitgebreid aanbod van hotelkamers, vliegtickets, huurauto's en treinreizen met behulp van onze online boekingstool of door contact op te nemen met een van onze reisadviseurs.  Plan, boek en beheer uw zakenreis. Met Egencia is het eenvoudig en efficiënt. 

Lees meer over Online boeking

Wanneer plannen wijzigen

Wanneer plannen wijzigen en van invloed zijn op uw zakenreis, biedt Egencia uitkomst. U kunt direct online uw boekingen annuleren, wijzigen of inwisselen of een nieuwe boeking doen.

Lees meer over Egencia's reisadviseurs

Wij begrijpen de behoeftes van zakenreizigers, aangezien we zelf ook zakenreizigers zijn.

Mobiele toegang

De mobiele applicatie van Egencia biedt actuele informatie over, bestemmingsmeldingen, interactieve kaarten en een directe link (click-to-call) met Egencia's klantenservice.

Lees meer over Egencia Mobile

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons