Uitstekende klantenservice

De wereldwijde klantenservice helpt om onvoorziene zaken tijdens de zakenreis in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat zakenreizigers zo eenvoudig en efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming komen.

Uitstekende wereldwijde dienstverlening

Egencia streeft ernaar om elke klant en reiziger een uitstekende ervaring te bieden. De wereldwijde klantenservice van Egencia bestaat uit reisdeskundigen die dezelfde opleiding hebben genoten om ervoor te zorgen dat klanten altijd dezelfde uitstekende hulp en deskundige advies krijgen, ongeacht hun locatie.

24/7 beschikbaar

De reisadviseurs van Egencia zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar per telefoon en e-mail. Ze dragen zorg voor de planning van uw reizen in het binnen- en buitenland, wijzigen boekingen en bieden zakenreizigers onmiddellijk hulp onderweg wanneer dat nodig is.

Egencia streeft ernaar om elke klant en reiziger een uitstekende ervaring te bieden.

Vertrouw op de experts in internationaal reizen

Het boeken van complexe internationale reizen kan een zware opgave zijn. Klanten doen een beroep op de reisadviseurs van Egencia om de meest efficiënte opties te vinden die er zijn, zowel wat betreft de kosten als de tijd, en rekening houdend met de individuele voorkeuren van reiziger. Uw reizigers hoeven zich alleen bezig te houden met het doel van hun zakenreis, niet met de organisatie ervan.

Extra aandacht voor internationale boekingen

Ons team zoekt naar extra besparingsmogelijkheden aan de hand van een uitgebreide analyse van alternatieve luchtvaartmaatschappijen, vliegroutes, beschikbaarheid, belastingen en toeslagen en opsplitsing van de reis. 

Experts op het gebied van zakenreizen

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons