Egencia Hotel: meer keuze, meer controle

Egencia Hotel biedt zakenreizigers toegang tot 190.000 hotels binnen handbereik om het juiste hotel op de juiste locatie en tegen de juiste prijs te vinden. Met Egencia Hotel kunt u sneller en eenvoudiger dan ooit een hotel boeken, of u nu onderweg bent of op kantoor.

Egencia Hotel Video

Egencia Hotel Video

Met Egencia Hotel kunt u sneller en eenvoudiger dan ooit een hotel boeken.

Toegang tot meer dan 190.000 hotels

Het gebruiksvriendelijke ontwerp van Egencia Hotel wordt ondersteund door een krachtige zoekmachine die toegang biedt tot meer dan 190.000 hotels wereldwijd en relevante zoekresultaten in slechts enkele seconden. Zakenreizigers kunnen vanaf een desktop of mobiel apparaat in een enkelvoudig zoekveld een stad, adres, bedrijfslocatie enz. invoeren om snel het juiste hotel te vinden en te boeken.

Hotelbeoordelingen & ervaringen

Egencia Hotel biedt dankzij de geïntegreerde TripAdvisor-beoordelingen en hotelervaringen gemoedsrust voordat u boekt. De hoogkwalitatieve foto’s en een 360 graden overzicht van de kamers helpen onaangename verrassingen te voorkomen. Op basis van een volledig overzicht van de faciliteiten kunt u de hotelkeuze afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Bovendien kunt u aan de hand van geïntegreerde kaarten de nabije omgeving bekijken, waaronder restaurants, winkels en bezienswaardigheden.

Exclusieve tarieven

Dankzij de duurzame samenwerking met Expedia en hotelpartners biedt Egencia haar klanten toegang tot de grootste online hoteldatabase ter wereld. We bieden klanten kostenbesparende alternatieven, speciale aanbiedingen en exclusieve prijzen. Door ons aanbod en content te combineren met speciaal onderhandelde prijzen in één geïntegreerd hulpmiddel, stellen wij zakenreizigers in staat om de juiste keuze te maken die past binnen het beleid.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons