De slimme alles-in-een reisapp voor Android en iPhone

Egencia® app is de onmisbare slimme app voor onderweg voor de zakelijke reiziger die nuttige reisinformatie geeft waar en wanneer u deze het hardste nodig hebt. Met tijdige waarschuwingen en activeerbare informatie biedt Egencia® app gemakkelijke, interactieve toegang tot uw reisroutes.

Uw mobiele zakelijke reisgenoot

Egencia® app waarschuwt u, net als een persoonlijke reisassistent, als het tijd is om in te checken voor uw vlucht of als u nog geen hotel geboekt hebt en herinnert u er zelfs aan dat u de huurauto moet aftanken voordat u hem inlevert – compleet met de locaties van tankstations in de buurt. Boekingsgegevens voor vlucht, hotel, auto en trein en waarschuwingen worden direct naar uw mobiele apparaat doorgezonden, zodat u altijd de meest recente informatie bij de hand hebt. Als een traject van uw reis vertraagd is of geannuleerd wordt, kunt u via Egencia® app zoeken en een kamer reserveren bij een hotel in de buurt. De app biedt ook opties om in contact te komen met een Egencia Travel Consultant voor het omboeken van uw reis.

Egencia® app downloaden

Egencia verbetert de beleving van de moderne zakelijke reiziger met Egencia® app, nu verkrijgbaar voor Android en iPhone.

Egencia® app omvat meldingen over de reis in real time, vluchtoverzichten, online inchecken en andere functies die zakenreizen vergemakkelijken. Elke gebruiker, ook als hij/zij geen klant is van Egencia, kan de app downloaden en deze een keertje testen via de  optie “Uitproberen” op het “Inlog”-scherm.

Download Egencia® app voor iPhone en iPad

Download Egencia® app voor mobiele Android-apparaten

Egencia® app geeft reizigers toegang tot zoeken en boeken bij een van de grootste hotelboekingssites

Egencia® app geeft reizigers toegang tot zoeken en boeken bij een van de grootste hotelboekingssites ter wereld – meer dan 190.000 bedrijven over de hele wereld. Gebruikers van Egencia® app kunnen ook profiteren van speciale ‘Mobile Only’ Hotel Deals met besparingen van 10% tot 50% bij 7.200 hotels wereldwijd – perfect voor een last-minute hotelverblijf. U kunt met een gerust hart boeken met eenvoudig te begrijpen reisvoorwaarden, hotelfoto’s en beschikbare voorzieningen.

Een activeerbare, interactieve reisgids

Check in voor uw vlucht, zoek naar voorzieningen op een vliegveld, zoek de route naar het vliegveld, hotel of andere locaties – Egencia® app verschaft u de relevantste informatie gebaseerd op de tijdlijn van uw reis, met interactieve kaarten voor elke fase van uw reis.

Egencia® app geeft nuttige reisinformatie waar en wanneer je die het hardst nodig hebt.

Betere technologie voor een betere reiservaring

Hoewel Egencia® app een prachtige, door consumenten geïnspireerde interface heeft, is de app van meet af aan ontworpen met zakelijke reizigers in gedachte. Het technologische platform voor de mobiele apps van Egencia is, net als alle Egencia-producten en diensten, eigendom en in beheer van Egencia en niet uitbesteed aan derden. Dit geïntegreerde platform – een gecentraliseerd systeem dat gebruikt wordt door reisbureaus en reizigers –betekent dat ondersteuning van reisbureaus en technologie samenwerken. Online en offline gemaakte reserveringen worden in real time geüpdatet op uw mobiele app, dus u bent ook onderweg altijd op de hoogte.

 • Activeerbare reisgids

  Check snel en efficiënt in voor uw vlucht, zoek de routebeschrijving naar het hotel of het vliegveld, deel uw reisgegevens en veel meer.

 • Reiswaarschuwingen

  Egencia® app geeft algemene, gemakkelijk leesbare meldingen om u te laten weten dat uw vlucht vertraging heeft of geannuleerd is en biedt activeerbare vervolgstappen.

 • Wereldwijd hotels zoeken en boeken

  Reizigers over de hele wereld profiteren overal van een consistente beleving als ze zoeken en boeken via een van de grootse hotelboekingssites ter wereld. Egencia® app-gebruikers kunnen ook 10% tot 50% besparen met speciale ‘Mobile Only’ Hotel Deals bij 7.200 hotelbedrijven op de hele wereld.

 • Contextgevoelige kaarten en aanwijzingen

  Blijf op het goede spoor met contextgevoelige vervolgstappen in uw reisgids, kaarten en aanwijzingen voor elk onderdeel van uw reis en terminalkaarten voor langere stops op vliegvelden.

 • Van technologie doordrenkte service

  Egencia® app biedt standaard een ‘klik & bel’-functie die overal ter wereld beschikbaar is.

 • Prachtige nieuwe interface

  Geïnspireerd op reisapps voor consumenten, maar ontwikkeld met uw zakelijke wensen in gedachten.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op
+31(0)10 - 7137255
Neem contact op met ons sales team
Lees meer over ons

Reizigers die andere mobiele platforms gebruiken (inclusief Blackberry of Windows-telefoons) kunnen

Reizigers die andere mobiele platforms gebruiken (inclusief Blackberry of Windows-telefoons) kunnen toegang krijgen tot een versie van Egencia voor mobiel internet. Egencia® Mobile biedt eenvoudig toegang tot bestaande reisbeschrijvingen en houdt u op de hoogte met tijdige reiswaarschuwingen.