De moderne manier om een zakenreis te boeken

Onze intuïtieve technologie-oplossingen zijn toegankelijk vanaf mobiele apparatuur zoals smartphones, tablets en laptops, en maken het mogelijk om een reis te plannen, het beleid na te leven, in te checken bij een hotel, een hotelboeking te wijzigen, in te checken voor een vlucht of om een vlucht om te boeken.

Het boeken van een reis is eenvoudig

Met behulp van Egencia is het boeken van een zakenreis eenvoudig, efficiënt en mobiel. Ons online boekingsplatform is gebaseerd op de toonaangevende technologie van Expedia, ons moederbedrijf en 's werelds grootste online reisbureau. Expedia heeft aan hand van de feedback van miljoenen klanten reisoplossingen ontwikkelt, die het boeken van een reis zeer intuïtief hebben gemaakt. Klanten van Egencia doen hier hun voordeel mee. Het vinden van vluchten, hotels, huurauto's en treinreizen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Boek uw reis en ga weer verder met waar u mee bezig was.

Exclusieve tarieven

Dankzij de relatie met Expedia en de directe samenwerking met hotelpartners biedt Egencia haar klanten toegang tot de grootste online hoteldatabase ter wereld. We bieden klanten kostenbesparende alternatieven, speciale aanbiedingen en exclusieve prijzen. Door ons aanbod en content te combineren met speciaal onderhandelde prijzen in één geïntegreerd hulpmiddel, stellen wij zakenreizigers in staat om de juiste keuze te maken die past binnen het beleid.

Mobiele toegang

De mobiele applicatie van Egencia biedt actuele informatie over vluchten, bestemmingsmeldingen, interactieve kaarten en een directe link met Egencia's klantenservice.

Egencia introduceert moderne technologie in de reiswereld.

Ondersteuning

Reizigers kunnen hun eigen zakenreizen boeken of onze deskundige reisadviseurs raadplegen die hetzelfde platform gebruiken als de reizigers, waardoor ze op de hoogte zijn van het reisbeleid van klanten en de afgesproken prijzen. 

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons