Gegevens om de zakelijke reiskosten te beheren

Bedrijven van over de hele wereld doen een beroep op Egencia om te voorzien in de instrumenten, de technologie en de ondersteuning voor het beheren van de zakelijke reiskosten, een betere naleving van het zakenreisbeleid en het realiseren van besparingen. Klanten van Egencia hebben toegang tot reisgegevens en directe rapportage om continu hun reisprogramma te bewaken en te verbeteren.

Betere informatie zorgt voor betere naleving

Egencia brengt de rapportage van het reisbeheer naar een hoger niveau. Dynamische en interactieve tabellen en grafieken tonen in een oogopslag de nieuwe besparingsmogelijkheden die van positieve invloed kunnen zijn op het reisprogramma van de klant. De gegevens bieden inzicht in een gewijzigd reiskostenpatroon, onbetrouwbare reizigers en mogelijkheden voor het sluiten van overeenkomsten tegen speciale tarieven.

Bruikbare reisinformatie

Egencia biedt bruikbare reisinformatie. Reismanagers kunnen snel en eenvoudig de besparingsmogelijkheden ontdekken met behulp van de directe rapportage, bestaande uit een dagelijkse update van alle boekingen die online of met behulp van een adviseur zijn gedaan. Gebruik uitgebreide rapporten die een gedetailleerde analyse bieden van een specifieke reiskostenpost of kijk naar het bredere uitgavenpatroon binnen het bedrijf.

Egencia brengt de rapportage van het reisbeheer naar een hoger niveau.

  • Air Pre-Trip Report

    Highlights the difference between the ticketed fare and the lowest available fare at the time of booking to promote savings opportunities before travel. 

  • DataMinderâ„¢ Proactieve programmameldingen

    Profiteer van DataMinder™ om de resultaten van uw reisprogramma proactief te volgen. Ontvang onmiddellijk per e-mail een bericht wanneer specifieke drempelwaarden worden bereikt om zo de voortgang van uw reisprogramma en uw bedrijfsdoelstellingen te volgen.

  • Kwantificering van de besparingen op vroegboekingen van vluchten

    Geef de gemiddelde ticketprijs weer en het aantal en percentage tickets dat binnen de vijf verschillende tijdsvensters is gekocht, gebaseerd op de feitelijke reisdatum. Bekijk in een oogopslag of reizigers hun boekingsgedrag verbeteren om zo de gemiddelde ticketprijs van het bedrijf zo laag mogelijk te houden.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons