Modern reiskostenbeheer

Met behulp van Egencia’s toonaangevende reistechnologie en ongeëvenaarde dienstenaanbod kunnen reismanagers kostenbesparende initiatieven implementeren, naleving van het beleid stimuleren en realtime wijzigingen in het uitgavenpatroon bewaken.

Aanpasbare functies

Met behulp van de flexibele en aanpasbare programmafuncties kunnen onze klanten hun reisprogramma afstemmen op het bedrijfsbeleid. De beleidscriteria kunnen per reizigersgroep worden aangepast om unieke rollen en reispatronen toe te kennen.

Snel handelen

Egencia biedt reismanagers de volledige controle. Het is eenvoudig om werknemersprofielen en accountprivileges "toe te voegen of te verwijderen" of om beleidsinstellingen te wijzigen om proactief in te spelen op boekingsgedrag dat niet binnen het beleid past.

Egencia streeft ernaar om elke klant en reiziger een uitstekende ervaring te bieden.

Eenvoudige monitoring

Egencia helpt reismanagers om hun reisprogramma's te bewaken om zo beter hun nalevingsdoelstellingen te bereiken en te voldoen aan de individuele contractafspraken: 

  • Egencia DataMinder™

    Egencia’s DataMinder™ volgt automatisch de resultaten van het reisprogramma, levert dagelijkse rapporten ten aanzien van de drempelwaarden en verstuurt proactief e-mailberichten. 

  • Geprogrammeerde rapporten

    Geprogrammeerde rapporten genereert automatisch de gewenste rapporten overeenkomstig de specifieke instellingen en planning van de reismanager. Er wordt een e-mail verstuurd wanneer de rapporten klaar zijn ter inzage.

  • Dynamische Rapportage

    Dynamische Rapportage stelt reismanagers in staat om aan de hand van instelbare gegevens en criteria rapporten aan te maken.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op:
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons