Skip to main content
Egencia Anaylicts Studio
Egencia Analytics Studio

Reisrapportages die u praktische inzichten bieden

Egencia Analytics Studio centraliseert al uw boekingsgegevens en biedt u on-demand toegang en inzicht om eenvoudig uw corporate reisprogramma te optimaliseren en uw besparingen te maximaliseren.

Dynamische visuals, centrale gegevens

Programma-inzichten, praktische gegevens en besparingsmogelijkheden binnen handbereik.

Dark background image

Data gebruiken als basis voor uw reisprogramma

Data zijn onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken meer dan 189 miljard rijen aan data om de beste online ervaring te bieden voor onze klanten en Travel Managers te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben. Ontdek hoe de data in uw reisprogramma u kunnen helpen.

Volledig inzicht in uw reisprogramma

Eenvoudige toegang tot data is alles wat u nodig heeft om inzicht te krijgen in de prestaties van uw corporate reisprogramma. Controleer reisuitgaven, bekijk besparingen en ontdek kansen om de programmaprestaties te maximaliseren via een centrale bron voor al uw data. Krijg een overzicht van uw transacties, naleving van het reisbeleid en online adoptie voor vliegreizen, hotels, treinreizen en autoverhuur.

  • De Workspaces Reisoverzicht en Executive overzicht tonen de algehele staat van uw reisprogramma en bieden de mogelijkheid om de naleving van het zakenreisbeleid te controleren.
  • Rapportages met betrekking tot crisismanagement en -respons. Succesvolle programma's kunnen worden aangepast aan de voortdurend veranderende behoeften van uw organisatie. Dit gold al voordat bedrijven over de hele wereld werden geconfronteerd met de uitdagingen van Covid-19 en is vandaag de dag nog belangrijker. Egencia levert rapportages om u bij te staan in uw zorgplicht en de financiële impact op uw bedrijf te beperken. Bekijk hoe reisrapportages en inzichten omtrent Covid-19 u kunnen helpen overzicht te houden over uw risk management.
  • Krijg toegang tot uw data en integreer ze rechtstreeks met onze API. Wij geven u de sleutel in handen voor programmatische toegang tot data op overzichts- en transactieniveau, zodat u de data kunt koppelen met uw systemen en partners voor travel risk management.
Travel Summary
Maximize Savings

Besparingen maximaliseren

  • Egencia Analytics Studio geeft uw data op een bruikbare manier weer. Krijg snel en eenvoudig inzicht in waar uw besparingen vandaan komen, beoordeel uw programma-uitgaven en maak aanpassingen om uw programma te verbeteren. Ontdek en krijg inzicht in gemiste besparingskansen.
  • Houd ingebouwde besparingen bij met de besparingenzoeker voor vluchten en hotels.

Ontdek hoe Alexander Mann Solutions dankzij Analytics Studio meer inzicht kreeg in zijn CO2-voetafdruk.

Inzichten voor data-driven beslissingen

Egencia Analytics Studio brengt uw data op een intuïtieve manier samen in overzichtelijke visuele Workspaces. Bekijk intuïtieve statistieken en dashboards, zoals uitgaven met vroegboekvoorwaarde, onkostenmanagement, online adoptie, toeslaguitgaven en besparingen op reis- en verblijfskosten.

  • In de Workspace CO2-uitstoot vindt u de algehele CO2-impact van uw reisprogramma en mogelijkheden voor verbetering.
  • Benchmark uw reisprogramma ten opzichte van vergelijkbare programma's en ontdek de concrete acties die u kunt ondernemen om uw beleidsprestaties te verbeteren en geld te besparen door middel van onderhandelingen over hotels en vliegreizen.
  • Marktaandeel helpt u een compleet beeld van uw reisuitgaven te krijgen. Houd de verdeling van uw uitgaven bij voor luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven die u gebruikt.
Benchmark Your Travel Program

Vraag een demo aan om erachter te komen hoe de oplossingen voor travel management van Egencia u kunnen helpen.

Bent u al klant? Neem contact op met de Egencia-klantenservice.