Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Ervaringen even uitzonderlijk als u

Uw bedrijf is enig in zijn soort.
Laten we uw zakelijke meetings en events net zo uniek maken.

Meetings And Events That Matter

Meetings en events die ertoe doen

Organiseer onvergetelijke zakelijke ervaringen met dezelfde souplesse en deskundigheid die u van ons platform voor travel management gewend bent. Laat u helpen door een van onze experts op het vlak van zakelijke Meetings & Events om het perfecte podium voor uw bedrijf neer te zetten.

Zodra er meer dan 10 mensen samen op reis gaan, wordt dit in de branche voor reizen en meetings als een groep beschouwd. In een dergelijk geval dient u rekening te houden met speciale regels, voorwaarden, bepalingen en beleidsregels voor annuleringen voor uw reizigers om onnodige kosten en boetes te voorkomen.

Geen nood, wij helpen u graag. Wij weten raad met de logistiek, of u nu een evenement voor 10 of 20.000 personen organiseert en of u nu 1 of meerdere bestemmingen en locaties kiest. Wij zorgen voor een vloeiend en probleemloos verloop, zodat u zich op uw evenement kunt concentreren.

Black background promo blade

10 tips voor het implementeren van uw zakelijke reisprogramma

Best practices om de implementatie van uw programma simpel en eenvoudig te maken.

Onze mogelijkheden

Image
Travel Support

Groepsreizen

Regel en boek vlieg- en treinreizen als afzonderlijke service of als deel van een groter evenement.
Image
Multinational Corporate

Meetings en accommodatie

Regel hotelkamers voor groepen, boek vergaderruimtes en vind geschikte locaties.
Image
Global Card

Volledig verzorgde evenementen

Kies voor evenementbeheer op maat en profiteer van begin tot eind van de afgestemde service van onze zakeli...

Slim beheer van meetings

We helpen u bij het samenvoegen van uw uitgavegegevens en bieden hiervoor doorlopende follow-ups zodat u op de hoogte blijft van uw budget. Daarnaast geven we ook tips voor betere eventplanning en besparingen. Onze toegewijde engagementmanagers voor meetings en evenementen staan gedurende het hele proces aan uw zijde en bieden hulp afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

We begrijpen dat u het overzicht wilt houden en daarom werken we samen met betrouwbare professionals die waardevolle aanvullingen geven op uw evenement. Onze toegewijde teams zijn gespecialiseerd in elk gebied en er staat een ervaren projectmanager klaar om u te begeleiden en ondersteunen. Bovendien hebben we een uitgebreid hotelaanbod en helpen we graag om namens u de best mogelijke tarieven te bedingen.

De ervaringen van deelnemers zijn cruciaal voor het succes van een event. De optimalisering van deelnemerservaringen staat centraal bij onze aanbevelingen. Of u het nu groot of klein wilt aanpakken, wij staan klaar om u te helpen. U kunt het zware werk aan ons overlaten en vertrouwen op een toegewijd team dat de planning, logistiek en reizen afhandelt.

Smart Meetings Management
Travel Management Expense

Probleemloos online eventmanagement

Ervaar hoe gemakkelijk u eersteklas evenementen kunt organiseren met moderne technologie en ons online voorstel als eerste stap. Bekijk online de verschillende mogelijkheden en maak selecties totdat u tevreden bent met uw keuzes en de kosten.

We zijn erop gebrand om de beste evenementen te leveren. Onze tool voor deelnemersmanagement biedt individuele reisplannen, een widget voor het genereren van QR-codes, push-notificaties, individuele betalingen en meer.

We bieden ook toegang tot een app met interactieve functies voor meetings plus verbinding met social media tijdens het event. We zijn gedreven om de technologie van ons zakenreisplatform te combineren met onze persoonlijke service teneinde uw evenement tot een succes te maken.

Wilt u uw volgende meeting of event plannen?
Ga meteen van start.