Travel-Management-Center
Travel-Management-Center

Travel management-hulpcentrum

Maak reizigers tevredener. Beheer reizen gemakkelijker. Inclusief besparingen.
Check deze hulpbronnen om uw reisprogramma te helpen slagen.

Travel Management Coronavirus

Coronavirus: reizigersveiligheid en bedrijfscontinuïteit

 • Bezoek het Hulpcentrum voor de laatste mededelingen, tips om uw zakenreisprogramma te beheren tijdens de Covid-19-crisis en de impact van de pandemie op reizigers en het reisprogramma bij te houden.
 • Sluit u aan bij de Egencia Connect-gemeenschap om inzichten en best practices te delen en bezoek het Covid-19-centrum voor de laatste informatie.

Travel Management Academy

Of u nu een doorgewinterde Travel Manager bent of nieuw bent in de functie, deze training helpt u inzicht te krijgen en nieuwe vaardigheden te leren op het gebied van travel management. Het doel van dit vierdelige curriculum is om:  

 • Travel Managers te leren over het huidige zakenreizenlandschap. 
 • Travel Managers voor te bereiden om deel te nemen aan strategische gesprekken over bedrijfsherstel en een terugkeer naar normalere reispraktijken. 
 • Inzichten te delen over de ontwikkelende onderwerpen omtrent het beheren van reisrisico's en de zorgplicht in een wereld die hersteld van Covid-19. 
 • De best practices voor het beheren van een zakenreisprogramma begrijpen, waaronder het opzetten van de beste betaalmethode, duurzaamheid behalen in uw reisprogramma, besparingen optimaliseren en rendement maximaliseren.

Start uw leerproces nu

Travel Management Academy
Egencia-Connect-Community

Egencia Connect Community

De handige Egencia Connect Community bevat alles wat Travel Managers nodig hebben om succesvol te zijn.

 • Profiteer van ondersteuning voor reisprogramma's en vind snel de juiste antwoorden door vragen te stellen aan Egencia of collega's, of via online casemanagement (later dit jaar beschikbaar in Australië)
 • Alles wat u nodig heeft op één plek, waaronder productupdates, branchenieuws en evenementen, en best practices.
 • Geef uw reisprogramma en carrière een boost door uw feedback te delen op het Egencia-overzicht, deel te nemen aan productpilots en manieren te ontdekken om in de schijnwerpers te staan. U heeft ook mogelijkheden om te netwerken en best practices met uw collega’s te delen.
 • Verdien punten en beloningen voor uw activiteiten en aanbevelingen, die u kunt gebruiken voor cadeaubonnen en als opleidingstegoed.
 • Eenvoudige toegang tot de Community via uw Egencia-aanmeldingsinfo

Bekijk de nieuwe Community hier. https://community.egencia.com

Hulpbronnen voor travel management

Als uw partner voor zakenreizen, willen we u helpen uw reisprogramma succesvol te maken. Daarom hebben we deze hulpbronnen gecreëerd voor Travel Managers van Egencia:

 • hulpgidsen om u te helpen de prestaties van uw reisprogramma te verhogen, door uw reisprogramma te beoordelen en online adoptie en conformiteit met het hotelprogramma te versterken.
 • e-mail- en communicatietoolkits om u te helpen intern bewustzijn op te bouwen en adoptie van en conformiteit met uw reisprogramma te stimuleren
 • aanbevelingen om u te helpen meer te besparen met beloningsprogramma's en door te profiteren van Egencia Advantage-partners
 • een checklist om te controleren of u alle communicatie van Egencia ontvangt
 • training via de Travel Management Academy

Zie de hulpbronnen: https://community.egencia.com/s/manage-your-travel-program

Travel Management Resources

Mobiele Egencia-app

De mobiele Egencia-app biedt zakenreizigers, Travel Arrangers, Approvers en Travel Managers de informatie die ze nodig hebben plus de efficiëntie en flexibiliteit om zakenreizen te boeken, beheren en bekijken.

Behoud het overzicht over uw reis en profiteer van exclusieve voordelen die in de Egencia-app worden aangeboden.

Egencia Mobile App

Tevreden reizigers?

Laat ons weten hoe we het doen, we horen graag van u. Help ons en andere reizigers meer te weten te komen over uw ervaring met Egencia met een snelle en eerlijke recensie.

Happy Travelers

Van onze sponsors

test ad 1

 

test ad 2

 

skyroam add long