Zakenreisbeheer dat winstgevende resultaten biedt

Egencia levert u de instrumenten, technologie en ondersteuning om uw zakelijke reiskosten te verlagen, naleving van het reisbeleid te verhogen en kosten te besparen.

Een uniek aanbod

Egencia combineert traditionele reisbureaudiensten met innovatieve reistechnologie en wereldwijde marktexpertise om bedrijven van over de hele wereld te voorzien in reisoplossingen en kostenbesparingen.  We ondersteunen u bij elke stap tijdens het proces, van het plannen van een reis en het inchecken bij een hotel tot het wijzigen van een hotelboeking of het inchecken voor of omboeken van een vlucht.

Kostenbesparingen op zakenreizen

Klanten van Egencia zien meteen een verlaging van hun reiskosten als gevolg van een vermindering van het aantal boekingen door reisadviseurs (en daarmee gepaarde kosten) en doordat reizigers toegang hebben tot het uitgebreide reisaanbod van Egencia.  Aan de hand van de nieuwe voordelen, waaronder inzicht in de reiskosten en mogelijkheden tot het overeenkomen van speciale tarieven, helpt Egencia haar klanten elk jaar extra kosten te besparen. De gemiddelde Egencia-klant boekt een totale kostenbesparing van 10-15%* na implementatie van het reisprogramma.

 *Bron:  Vergelijkend onderzoek onder 50 Egencia-klanten in 2012 (reiskosten en kostenbesparingen)

Egencia is onderdeel van Expedia, Inc., het grootste reisbureau ter wereld.

Betere bedrijfsinformatie wanneer u het nodig heeft

Egencia brengt de rapportage van het reisbeheer naar een hoger niveau. De dynamische en interactieve tabellen en grafieken bevatten reisgegevens, waardoor u in één oogopslag de nieuwe besparingsmogelijkheden kunt zien en u uw reisprogramma in positieve zin kunt aanpassen.

Lees meer over Online rapportage

De inkoopkracht van Expedia

Egencia is onderdeel van Expedia, Inc., het grootste reisbureau ter wereld. Dankzij deze gezamenlijke inkoopkracht kan Egencia u goedkope tarieven en aanbiedingen bieden, die door geen enkele andere reisbeheerleverancier ter wereld geboden kunnen worden.

 • Het juiste hotel tegen de juiste prijs

  Egencia biedt het meest uitgebreide hotelaanbod ter wereld dankzij de samenwerking met directe leveranciers via de eigen technologie. We bieden klanten kostenbesparende alternatieven, speciale aanbiedingen en exclusieve prijzen.

  Lees meer over Egencia Hotel
 • Hoge kostenbesparingen op vliegtickets

  Egencia gebruikt haar eigen technologie voor de vertrek- en aankomsttijden, de beschikbaarheid en de prijs. Via onze ticketprijsgarantie garanderen wij dat uw medewerkers toegang hebben tot het meest uitgebreide ticketaanbod tegen de meest concurrerende prijzen.

  Lees meer over Online boeking
 • Toonaangevende technologische en reisexpertise

  De moderne technologie-oplossingen zijn ontwikkeld op basis van designs waarmee de klant vertrouwd is. Wij maken gebruik van de kennis en expertise van Expedia, ons moederbedrijf en het grootste reisagentschap ter wereld dat al meer dan een decennium lang ervaring heeft in het bedienen van miljoenen reizigers.

 • Deskundige analyse van zakenreisprogramma's

  Egencia Consulting Services biedt een volledig scala aan opties om een reisbeheerprogramma dusdanig te personaliseren, af te stemmen en te implementeren dat het overeenkomt met het bedrijfsbeleid en de financiële doelstellingen van de klant. Wij verzamelen gegevens, voeren analyses uit, doen aanbevelingen en werken samen met klanten om de oplossing te implementeren.

  Lees meer over Egencia Consulting
 • Betere zakenreizen

  Egencia zorgt voor een betere zakenreiservaring voor u en uw bedrijf. Egencia is de betrouwbare reisbeheerpartner voor 10.000 bedrijven in bijna 60 landen.  Onze ervaring in de reisbranche, onze technologische kennis en onze toegewijde reisadviseurs zorgen elke dag voor een geslaagde zakenreiservaring voor duizenden zakenreizigers, reismanagers en boekers.

Klaar voor Egencia?
Bel ons op :
+31 (0)10 -7137255
Neem contact op met ons sales team:
Lees meer over ons