Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Professioneel advies afgestemd op uw bedrijf

Laat de moeilijke vragen maar aan ons over.

Travel Management Consulting

Een ijkpunt voor uw zakelijke reisprogramma

Egencia biedt zakenreisadvies waarmee u een solide zakenreisstrategie kunt ontwikkelen en gefundeerde beslissingen over uw reisprogramma kunt maken. We bieden inzichten steunend op gegevensanalyses en doen aanbevelingen op basis waarvan u de efficiëntie van uw reisprogramma kunt meten, uw reisbeleid verder kunt ontwikkelen of aanpassen, rapportages kunt personaliseren en het inkoop- en voorstelproces van uw reisaanbieder kunt beheren. Daarnaast kunnen we travel management van Egencia binnen een week implementeren.

Een helder overzicht van de prestaties van uw zakenreisprogramma.

Op basis van best practices uit de branche en onze expertise kunnen we de unieke uitdagingen van uw bedrijf in kaart brengen. Met onze inzichten kunt u bespaarposten identificeren, beleidsnaleving verbeteren en reizigerstevredenheid bevorderen.

Black background promo blade

Maak het plannen van RFP's eenvoudig: gebruik de gratis template

De manier waarop bedrijven RFP's benaderen is veranderd. Reisgegevens en -rapportage hebben het RFP-proces eenvoudiger en gestroomlijnder dan ooit gemaakt. Ontdek hoe u zich kunt richten op wat het belangrijkst is voor uw bedrijfsdoelen.

Een boost voor uw bedrijfsresultaten

Gebruik de deskundigheid van onze consultants uit de reisbranche om uw relaties met leveranciers te beheren.

Wij weten wat u nodig heeft voor de acquisitie of verbetering van uw onderhandelde tarieven en voorzieningen. We helpen u graag bij het maximaliseren van de waarde van uw reisuitgaven bij uw huidige leveranciers, het zoeken van nieuwe leveranciers en het beheren van voorstellen.

Zakenreizen optimaliseren

Onze experts kunnen u met behulp van gegevensinzichten en best practices uit de branche helpen om bespaarposten te identificeren. Daarnaast kunnen ze aanbevelingen doen op basis waarvan u de return on investment (ROI) van uw reisprogramma kunt verbeteren.

Verder bekijken we ook uw reisbeleid en doen we aanbevelingen voor oplossingen met betrekking tot uw kerndoelstellingen, of u nu de beleidsnaleving wilt verbeteren, leakage wilt verminderen of een willekeurig ander doel voor uw reisprogramma wilt bereiken.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Het gebruik van gegevens om uw reisprogramma te stimuleren

Data maken onderdeel uit van ons dagelijkse leven. We gebruiken meer dan 189 miljard rijen aan data om de beste online ervaring te bieden voor onze klanten en Travel Managers te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben. Ontdek hoe de data in uw reisprogramma u kunnen helpen.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Egencia Travel Academy

Travel Managers hebben via de Egencia Travel Academy toegang tot informatieve video's over opbrengstbeheer van luchtvaartmaatschappijen, Global Distribution Systems (GDS) en alles daartussenin. We bieden u wat u nodig heeft om de complexe werking van deze veelzijdige branche van binnenuit te doorgronden.

Wilt u meer te weten komen?
Neem dan contact op met een van onze zakenreisexperts.