Skip to main content

Besparingen op zakenreizen, bespaar geld op zakelijke reiskosten

Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimaliseer uw reisuitgaven
met voortdurende besparingen

Of u nu deel uitmaakt van een start-up of een wereldwijde organisatie, we kunnen u helpen om bij elke boeking te besparen op zakelijke reiskosten.

Functies voor zakenreizen om tijd en geld te besparen

De Egencia-besparingenzoeker voor hotel en vluchten levert de beste reisbesparingen en deals, zelfs nadat u heeft geboekt. Wanneer de prijzen omlaag gaan, worden de tarieven en accommodatie automatisch opnieuw geboekt.

Egencia Smart Mix maakt gebruik van machine learning om zakenreizigers een snelle en intuïtieve boekingservaring te bieden. Er wordt rekening gehouden met de voorkeuren en geschiedenis van de reiziger, alsook met het reisbeleid van het bedrijf om betere resultaten te leveren om tijd en geld te besparen.

We staan u in elk stadium bij

Egencia maakt het boeken van zakenreizen snel en eenvoudig. Travel Managers kunnen de reisopties aanpassen om voorkeurshotels te markeren, eenvoudig het reisbeleid op te stellen of aan te passen of tariefbegrenzingen en geavanceerde aankoopvereisten te implementeren. Dit alles om de kosten van zakenreizen te reduceren.

We helpen de werknemersproductiviteit te verhogen door zakelijke reizigers toe te staan om online, via de mobiele app of via de telefoon te boeken.

Besparingen realiseren met selfservice zakenreizen

 

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Benchmarking-dashboard

Gegevens om meer besparingen te vinden in uw zakelijke reisprogramma

Met Egencia Analytics Studio krijgt u toegang tot rapporten over reisuitgaven, reizigersadoptie en naleving van het reisbeleid.

Met deze bruikbare inzichten kunt u heldere besluiten nemen en heeft u de volledige controle over uw reisuitgaven. Weet hoeveel u aan onderhandelde besparingen krijgt en waar u besparingen mist.

Via het vergelijkende dashboard kunt u zien hoe uw reisprogramma presteert ten opzichte van de programma's uw collega's om mogelijke besparingen op zakenreizen te identificeren.

Zie Egencia Analytics Studio in actie

Dark background image

Umpqua Bank boosted its business travel ROI

“Here’s the brilliant thing about Egencia: The fee structure is low, and what we make up in unused ticket management pays for it,
so it’s fantastic. And then on top of it, you have a tool that people want to use.”

JJ Giachetti
Corporate travel manager
Umpqua Bank

Egencia Savings Graphic Piggy Bank

Uw onmisbare checklist voor besparingen op zakenreizen

Maak bij de voorbereidingen om uw reizigers na Covid-19 weer op pad te krijgen gebruik van alle besparingen die uw bedrijf verdient.

See how you can reduce overall business travel costs

Already a customer? Contact Egencia customer service