Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Een vriendelijk zakenreisbeleid

Met ons intuïtieve platform wordt naleving van het reisbeleid een automatisme.

Travelers Safety Checklist

Moeiteloze naleving van het reisbeleid

Het is eenvoudig voor uw zakenreizigers om te boeken volgens de beleidsregels wanneer ze een intuïtief platform hebben dat uw zakenreisbeleid consistent toepast.

 • Elke boeking via elk kanaal is onderhevig aan het reisbeleid van uw organisatie.
 • Begeleid reizigers om altijd boekingen die aan het beleid voldoen te kiezen, waar ze ook zijn en vanaf elk apparaat.
 • Werk de gegevens van het zakenreisbeleid onmiddellijk bij op alle boekingstools.

Bespaarposten ontdekken en reizigerstevredenheid bevorderen

Wanneer uw zakenreisbeleid in uw oplossing voor travel management is geïntegreerd, worden zakenreizigers naar opties begeleid die bij hun profiel passen, ongeacht hoe ze boeken.

Het boekingsgemak bevordert de tevredenheid van uw reizigers en u kunt op uw beurt profiteren van besparingen door de toegenomen naleving van het reisbeleid.

 • Bespaarposten identificeren. Wanneer reizigers vlot kunnen boeken via een Travel Management Company (TMC) dat ook een krachtig rapportagesysteem biedt, levert dit u een volledig overzicht van uw reisuitgaven op en kunt u gemakkelijk bepalen op welke vlakken aanscherping nodig is.
 • Afstemming voor elke reiziger. Verdeel uw reizigers in verschillende groepen op basis van hun functie en maak gepersonaliseerde beleidsregels voor zakenreizen die op hun behoeften aansluiten, zodat ze gestimuleerd worden om volgens de regels te boeken.
Business-Travel-Policy-Compliance-Savings
82%
van de zakenreizigers
boekt altijd volgens de beleidsregels
Business-travel-policy-compliance-adding-value

Waarde aan uw zakenreizen toevoegen

Uw bedrijf bestaat uit individuen en dit mag uw TMC natuurlijk niet vergeten. Ontdek hoe u corporate reisbeheer als een strategische investering kunt zien en hoe het waarde aan uw bedrijf kan toevoegen en tegelijkertijd zakenreizigers tevreden kan stellen.

De eerste stap richting naleving van het reisbeleid is ervoor zorgen dat uw reisbeleid rekening houdt met alle behoeften van de reizigers (en u). Een flexibel, aanpasbaar platform dat ondersteund wordt door een toegewijde klantenservice is hiervoor ideaal.

 • Maak meerdere reizigersgroepen zodat u afzonderlijke beleidsregels kunt opstellen voor executives, personen die veel of juist weinig onderweg zijn en iedereen daar tussenin.
 • Houd rekening met uitzonderingen door middel van opties om de criteria van het reisbeleid af te stemmen op afzonderlijke reizigers.
 • Ga voor snelle optimalisering door wijzigingen en herzieningen direct door te voeren in de boekingservaring van uw reizigers, zodat u de prestaties van uw reizigers en reisprogramma op een hoog niveau kunt houden.

Meer inzichten, meer besparingen

Met één centraal platform voor reisboekingen en beleidsbeheer kunt u snel de impact van uw reisbeheerprogramma overzien en een zakenreisbeleid ontwikkelen dat een positief verschil maakt.

 • Directe toegang tot rapporten die een volledig beeld geven van de naleving van het reisbeleid voor elk type reis, ongeacht de boekingsmethode.
 • Gegevenswetenschap kunt u aan ons overlaten. Handmatige gegevensverwerking is verleden tijd als al uw beleidscriteria en boekingen op één centraal platform samenkomen.
 • Identificeer besparingskansen door trends in het reisgedrag van zakenreizigers binnen uw hele organisatie te volgen.
Business-Travel-Policy-Compliance-Insights-Savings

Klaar om de volgende stap te nemen met uw reisprogramma?
Neem contact met ons op voor meer informatie.