Skip to main content

Travel Expense Management & Business Travel Expense Reporting

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Expense management voor u

Koppel uw reisprogramma aan gebruiksvriendelijke oplossingen voor expense management.

Business-Travel-Expense-Management

Vereenvoudigd beheer van reisuitgaven

Het beheren van reizen en onkosten is niet gemakkelijk.

Internationale, middelgrote en kleine bedrijven weten allemaal dat een reisprogramma gepaard gaat met dagelijkse discretionaire reisuitgaven, budgetbeheer en boekhoudkundige afstemming. Reiskosten dienen bijgehouden te worden, ongeacht of ze zijn goedgekeurd of in uw systeem staan.

Er is een eenvoudige manier om deze taak efficiënter te maken terwijl u tegelijkertijd beleidsnaleving bevordert en een volledig overzicht van uw reisuitgaven krijgt.

We bieden een complete oplossing of kunnen u helpen om uw reisbeleid aan uw uitgaven te koppelen. Wat u ook nodig heeft om zicht op uw reisuitgaven te houden, wij zijn u graag van dienst als u uw reisprogramma aan een gebruiksvriendelijke oplossing voor onkostenbeheer wilt koppelen.

Eén oplossing voor reizen en onkosten

Wij weten hoe belangrijk het is om uw reisuitgaven bij te houden. Onze oplossing voor travel expense management biedt ondersteuning met een gebruiksvriendelijk rapportagesysteem dat al uw uitgaven op één plek verzamelt.

  • Krijg een dagelijks overzicht van uw reisuitgaven.
  • Breng belangrijke gegevensvelden samen voor budgettering en financiële verantwoording.
  • Beheer eenvoudig declaratieformulieren van uw medewerkers voor inzicht in uitgaven met persoonlijke of zakelijke creditcards.
  • Verzamel snel centraal gefactureerde kosten om creditcardbedrijven te betalen voor volledig gevalideerde reizen en onkosten in uw grootboek.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Stroomlijning van uw processen en beleid

Stem uw beleid en processen voor reisuitgaven af op uw persoonlijke werkwijzen. Bespaar tijd en geld met een oplossing voor reizen en onkosten die u met elke stap dichter naar uw doelen brengt.

  • Ontwikkel reizigersprofielen en boekingsvoorkeuren om naleving van het reisbeleid te stimuleren.
  • Stem de configuratie van uw gegevensvelden af op uw rapportagebehoeften.
  • Biedt flexibele ondersteuning voor verschillende betalingswijzen.
  • Ontwikkel gegevensstromen voor reizen en onkosten en de bijbehorende rapportagesystemen.
  • Ondersteun uw bestaande onkostenrapportage en afstemmingsprocessen.
  • Zorg voor de juiste afstemming in uw grootboek.

3 manieren waarop Analytics Studio kan helpen

Egencia biedt een volledig geïntegreerd reis- en expenseplatorm waarop u boekingen, naleving en uitgaven rechtstreeks van begin tot eind kunt beheren. Dé uitkomst voor bedrijven die een complete oplossing zoeken voor hun reisprogramma.

Expense management voor bedrijven van elk formaat

Het is belangrijk om de specifieke vereisten voor vereffeningen binnen uw bedrijf bij te houden. Vereenvoudig het proces waarmee u uw grootboek volledig vereffend houdt met uw creditcard- en bankafschriften. Draag al uw offline en online transactiegegevens gemakkelijk over aan uw expense management-systeem.

Verzend reisgegevens automatisch naar gespecialiseerde expense management-systemen, travel risk management-partners en uw ERP-systemen met Open Connect.

Verbeter de beleidsnaleving en beperk buitensporige uitgaven door uw reizigers de mogelijkheid te geven betalingsbewijzen en persoonlijke creditcardkosten van meerdere kaarten samen te voegen. Gebruik Open Sync* om werknemers die persoonlijke creditcards gebruiken voor hun reiskosten te ondersteunen. Open Sync verzamelt alle uitgaven en maakt automatisch een spreadsheet die u eenvoudig kunt exporteren voor verzending aan uw expense-partners. 

*Alleen beschikbaar in Noord-Amerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Boekingen en bedrijfsresultaten in balans

Creditcard- en bankafschriften dienen volledig vereffend te zijn voordat u ze aan uw grootboek kunt toevoegen. Daarom zorgen we er samen met u voor dat al uw transactiegegevens (offline, online en met aangepaste gegevensvelden) gemakkelijk en nauwkeurig aan uw systeem voor expensemanagement kunnen worden doorgegeven. We werken samen met een groot aantal expensemanagementpartners en betalingsproviders om u te voorzien van rapporten met factureringsgegevens die u kunt exporteren ter ondersteuning van de specifieke vereisten voor vereffeningen binnen uw bedrijf.

Aan de slag

We brengen de behoeften van onze klanten samen met hen in kaart en helpen bij de keuze van het juiste expense management-proces, oplossingen voor onkostengegevens en apps voor mobiele onkosten die aansluiten op de specifieke behoeften van het bedrijf.

Er bestaan verschillende manieren om reisgegevens in een systeem voor expense management op te nemen. Dankzij onze samenwerking met internationale providers van expense management kunnen we verschillende, kostenbesparende oplossingen op maat aan onze klanten bieden. We helpen handmatige processen in te perken voor onder andere uw Travel Managers, reizigers en financiële afdelingen.

Cijfers doorgronden hoeft niet vervelend te zijn. Neem nu contact met ons op om te bekijken wat uw expense management nodig heeft.

Getting-started

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met het Egencia-salesteam.