Skip to main content

Egencia Mobile App, Travel Management App

Egencia Mobile
Egencia Mobile

Travel management losgekoppeld

De mobiele Egencia-app biedt de vrijheid die u zoekt.

Egencia’s reisgids in de app

Onze mobiele app is de beste manier voor u en uw reizigers om op de hoogte te blijven van uw reisplan en om alle draaipunten in een voortdurend veranderend reislandschap te beheren.

Onze travel management-app voor al uw behoeften

Toegang binnen handbereik.

De mobiele Egencia-app geeft zakenreizigers, Travel Arrangers, Approvers en corporate Travel Managers vlotte toegang tot alle informatie. Dankzij de efficiëntie en flexibiliteit van onze krachtige reis-app heeft u de mogelijkheid om uw zakenreizen op elke plek te boeken, beheren en bekijken.

  • Alles wat u nodig heeft in één app gevat: Inzicht in uw reisplan en betalingsbewijzen, mogelijkheden om aankopen te annuleren of ruilen, toegang tot ondersteuning en meer.
  • Boek uw ideale reis met gepersonaliseerde zoekopdrachten, handige filteropties en een duidelijk overzicht van de beschikbare voorzieningen.
  • Vind uw weg in elke stad. Vergelijk vervoersopties en kies de beste manier om uw bestemming te bereiken.
  • Exclusieve privileges. Profiteer van meer waarde voor een lagere prijs met speciale hoteltarieven voor gebruikers van de reis-app.
  • Eenvoudig traceren van zakelijke onkosten. Bekijk en stroomlijn betalingen met mobiele onkostendeclaraties en beheer van betaalbewijzen.
One travel management app
Keeping business trip planning on track

Het plannen van zakenreizen op schema houden

Uw zakenreizigers kunnen altijd op ons rekenen. Via een gebruikersvriendelijke interface kunnen ze treinkaartjes, auto's, vluchten en hotels boeken. We helpen bij het boekingsproces en zorgen ervoor dat uw reizigers met vertrouwen op reis gaan. Dankzij de reisplankoppeling kan er namelijk nooit onduidelijkheid ontstaan over waar ze naartoe gaan en wanneer. Ook beschikbaar voor Android Wear en Apple Watch.

Onze travel management-app biedt trouwens ook exclusieve voordelen, zoals speciale hoteltarieven en vervoersopties. Bovendien kunt u uw boekingsproces voortzetten op een ander apparaat dan waar u op bent begonnen.

Het is onze taak om u te helpen met de zorg voor uw reizigers. Via de app kunnen reizigers op elke plek met één tik op de HelpMij-knop contact opnemen met onze klantenservice.

Tijdens een crisis telt elke seconde. Onze app heeft daarom een geïntegreerde Reizigerstracker waarmee u uw zakenreizigers realtime kunt traceren. U kunt filteren op steden of een bepaald tijdsbereik en al uw reizigers in een lijst of op een interactieve kaart laten weergeven.

Oplossingen voor travel risk management

Snelle en gemakkelijke reisgoedkeuring

Nooit meer een gemiste kans. Medewerkers die de taak hebben zakenreizen van collega's goed te keuren zijn dikwijls ook zelf onderweg. Met supersnelle goedkeuring kunt u verlies van aanbod en prijsverhogingen nu voor zijn.

Wij zorgen ervoor dat reisonderbrekingen geen invloed hebben op uw bedrijfsresultaten. In de corporate reisbeheer-app kunt u met een paar tikken reisaanvragen goedkeuren of afwijzen en de reisgeschiedenis bekijken.

kunnen Arrangers reizigers zelfs als ze niet op kantoor zijn gemakkelijk helpen Ze kunnen al hun reizen bekijken en hun boekingen direct aanpassen via hun mobiel.

Arrangers kunnen dus gemakkelijk zakenreizigers zoeken, hun zakenreizen bekijken en boekingen aanpassen.

Quick and easy trip approvals

De mobiele Egencia-app

De mobiele Egencia-app maakt het plannen, boeken, beheren en bekijken van zakenreizen eenvoudig voor zakenreizigers, Travel Arrangers, Approvers en corporate Travel Managers.

Houd contact tijdens de reis en profiteer van exclusieve voordelen die in de Egencia-app voor smartphones worden aangeboden.

Egencia mobile app

Klaar om de volgende stap te nemen met uw reisprogramma?
Neem contact met ons op voor meer informatie.