Skip to main content

Business Travel, 24/7 Global Business Travel Support

Customer Service Hero Banner
Customer Service Hero Banner

Elke stap aan uw zijde

Waar en wanneer u ons maar nodig heeft.

Woman Smiling at Phone While Waiting for Train

365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week onovertroffen ondersteuning

Biedt uw zakenreizigers over de hele wereld de assistentie die ze nodig hebben.

Het hele jaar door bieden wij zakenreizigers vanaf de boeking tot het moment van thuiskomst 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning. Ons ondersteuningsteam voor zakenreizigers is op elk moment met één klik of één oproep te bereiken. Het team weet precies wat uw reizigers nodig hebben en hoe ze dit snel, probleemloos en volgens de beleidsregels kunnen regelen.

We staan voor u klaar

Deskundige lokale reisagenten zorgen dat de zakenreizen van uw reizigers probleemloos verlopen.

We hebben meer dan 2500 reisconsulenten in dienst die zich uitsluitend op zakenreizen concentreren. Gemiddeld hebben onze medewerkers 15 jaar ervaring in de branche en zij kennen de unieke behoeften van zakenreizigers van binnenuit. Onze lokale zakenreisexperts zijn verspreid over meer dan 66 landen en bieden hulp in meer dan 32 talen.

  • Klantenservice waar en wanneer u assistentie nodig heeft: onze medewerkers zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag online, telefonisch en via de app bereikbaar voor reizigers en Arrangers.
  • Ons centrale platform biedt volledige profielverbinding waardoor onze reisagenten de reisroutes en bijbehorende beleidsregels van reizigers kunnen inzien en ze gemakkelijk over de beste wijzigingen kunnen beslissen.
  • Gericht op zakenreizen. Onze agenten concentreren zich uitsluitend op zakenreizen en begrijpen als geen ander de unieke behoeften en eisen van executives en hun agenda's.
Profile Connection Customer Service
Black background promo blade

Werknemers zijn tevreden reizigers wanneer ze in controle zijn

70% van de reizigers zegt dat ze genieten van zakenreizen. Ontdek hoe u de naleving, reizigerstevredenheid en meer kan verbeteren.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Ondersteuning via één platform

Een universeel intuïtief platform voor elke gebruiker maakt het boekingsproces en de reis voor iedereen een stuk eenvoudiger.

Wij zijn de enige grote Travel Management Company (TMC) die reizigers via elke weg dezelfde ervaring bieden: online, in de app en via de telefoon.

  • Eén integraal overzicht van alle boekingen (vluchten, hotels, auto's en treinreizen). Geen gedoe meer met verschillende reisbureaus of reisportals.
  • Reizigers, Arrangers en agenten gebruiken allemaal hetzelfde platform , zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en belangrijke zaken niet over het hoofd worden gezien.
  • We hebben oog voor u. Onze agenten zien exact wat uw reizigers zien, zodat we zeker weten dat het hen aan niets ontbreekt.
Gateway Mobility

Het wereldwijde reisplatform transformeert zakenreizen

Ons platform verbindt elk punt in het reisproces, wat reizigers voorziet van een gepersonaliseerde ervaring en travel managers de gegevens en naleving biedt die ze nodig hebben.

Geef uw reizigers opties

Egencia biedt u toegang tot een eersteklas leveranciersaanbod. Hierdoor hebben uw reizigers keuzemogelijkheden en flexibiliteit, online of via onze deskundige zakenreisagenten.

  • Onze professionele reisconsulenten zorgen ervoor dat uw reizigers beschikken over alle voorzieningen en zakelijke diensten die ze verdienen.
  • Meer dan 500.000 hotels en meer dan 375 luchtvaartmaatschappijen geven uw reizigers relevante keuzemogelijkheden waardoor hun tevredenheid toeneemt.
  • Met een intuïtieve boekingservaring kunnen uw reizigers altijd gemakkelijk boekingen doen of aanpassen.
Gloabl National Save Time Travel

Klaar om de volgende stap te nemen met uw reisprogramma?
Neem contact met ons op voor meer informatie.