Skip to main content

Manuel Brachet, VP, MNCG

Manuel Brachet Headshot
Manuel Brachet Headshot

Manuel Brachet

VP, MNCG

Manuel leidt wereldwijd het Multinational en Global-klantenbedrijf van Egencia, waarbij hij verantwoordelijk is voor klantenwerving via het beheren en vernieuwen van de klantlevenscyclus. In deze capaciteit overziet Manuel ook de Egencia Consulting Services-unit en het netwerk van Global Alliance-partners.  

Manuel trad in 2018 in dienst bij Egencia als VP Commercial voor de EMEA-regio. Voordat hij bij Egencia in dienst trad, werkte hij 7 jaar in de sector duurzame energie en stimuleerde hij de toepassing van zonne-energie voor commerciële en residentiële doeleinden als Vice President EMEA-APAC voor SunPower Corporation.  

Daarvoor werkte Manuel meer dan tien jaar in Silicon Valley, in twee verschillende sectoren: Software-as-a-Service en telecommunicatie. Hier bekleedde hij functies die klantsucces en strategieleiderschap betroffen, om het gebruik van destijds vooruitstrevende technologieën zoals ADSL, Voice-over-IP en mobiele virtuele netwerken te stimuleren. 

Manuel heeft een MBA-diploma van de Universiteit van Californië, Berkeley, en een bachelordiploma in Economie en Wiskunde van Queen’s University. 

Bekijk hier het managementteam van Egencia → 

Heeft u een passie voor reizen en technologie?

Bekijk onze vacatures en sluit u vandaag nog aan bij het team van Egencia.