Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Onze bronnen, uw voordeel

Ons uitgebreide aanbod opent deuren naar betere zakenreisopties.

Best of both worlds
96%
van de boekingen
is voordeliger dan de gepubliceerde prijs

Het beste van twee werelden

Egencia is onderdeel van Expedia Group en uw reizigers kunnen daarom gebruikmaken van de openbare tarieven die op Expedia.com en Hotels.com staan.

Uw onderhandelde zakelijke tarieven zijn beschikbaar via ons platform, waardoor u kunt profiteren van onze leveranciersrelaties zonder mooie aanbiedingen te missen die ook voor gewone reizigers beschikbaar zijn. Dit is met name handig voor locaties waar u geen tarieven heeft onderhandeld of geen leverancier beschikbaar heeft.

Benut de resources van het grootste veelzijdige reisplatform ter wereld van Expedia Group, goed voor meer dan 750 miljoen websitebezoeken per maand op 200 reisboekingssites in meer dan 70 landen. Dat is flink wat invloed om uw bedrijf mee vooruit te helpen.

Tarieven Egencia Preferred Hotel

Geef uw reizigers toegang tot speciale tarieven die we met het Egencia Preferred Rate-programma voor zakenreizigers hebben ontwikkeld. U profiteert van deze speciale deals bij meer dan 35.000 hotels. Mogelijke exclusieve voordelen zijn:

  • Gratis ontbijt
  • Loyaliteitspunten
  • Parkeren
  • Wifi
  • Minimale korting van 10 procent
  • Annulering op dezelfde dag

Onze aanbiedingen kunnen uw hotelprogramma ondersteunen en aanvullen op locaties waar u geen corporate hoteltarieven heeft onderhandeld.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Egencia Add-On

Bespaar tot 10 dagen nadat u een vlucht, treinticket of auto heeft geboekt via exclusieve tarieven met Egencia Add-On. Reizigers kunnen bovendien van exclusieve hoteltarieven bij geselecteerde hotels profiteren.

Reizigers maken graag gebruik van de trein vanwege het reisgemak en -comfort. Daarnaast zijn treinreizen minder belastend voor het milieu en passen ze dus perfect in een duurzaam beleid. Dankzij onze samenwerking met platformen als SilverRail en Amadeus kunt u gemakkelijk bij uw favoriete spoorwegmaatschappij boeken.

Op sommige bestemmingen kunt u echter niet zonder een auto. Daarom kunt u op elk moment een keur aan autotypen huren, van personenauto's tot verhuiswagens. Expedia Group werkt samen met 15 autoverhuurders met een totale vloot van 5 miljoen voertuigen wereldwijd. 9 van onze partners bieden speciale tarieven voor bedrijven, wat betekent dat u via het Egencia Preferred Rate-programma wereldwijd bij meer dan 30.000 autoverhuurlocaties van korting kunt profiteren.

Optimaliseer uw reisprogramma met de Egencia Top 100 hotels

Het aanbod van Egencia omvat honderdduizenden accommodaties. De top 100 voorkeurshotels voor zakenreizigers van Egencia biedt erkenning aan hotels die de ervaring van de klant op de eerste plaats zetten door de beste algemene service voor zakenreizigers en de beste totaalwaarde voor zakelijke klanten te bieden.

Top-100-hotels-2019

Wilt u meer weten?
Neem contact op met ons salesteam.