Skip to main content

Business Travel Management, Platform, Software And Technology

Business Travel Platform
Business Travel Platform

Platformoplossingen voor zakenreizen

Sluit u aan bij een leider. Eén platform, één oplossing voor al uw zakelijke reisbehoeften.

Travel Technology Pioneer

Baanbrekende reistechnologie

Egencia heeft een voortrekkersrol gespeeld in de manier waarop digitale travel management companies (TMC) tegenwoordig werken. Onze technologische innovaties bieden vertrouwde en gebruiksvriendelijke oplossingen voor zakenreizen en zakenreizigers.

We bieden u de beste ervaringen in zakenreizen met voortdurende innovaties die werken voor uw bedrijf. We maken daarvoor gebruik van: 

  • Een netwerk van leveranciers dat verder reikt dan hotels en vervoer per vliegtuig, trein of auto en dat aandacht heeft voor de tussendoormomenten tijdens zakenreizen (lounges, wifi-toegang en bestemmingsinformatie).
  • Software voor zakenreizen die uw reisprogramma ondersteunt en die tijdsbesparing oplevert bij het beheren van onkostendeclaraties.
  • Voorspellende analyses die u en uw reizigers van de beste reisopties voorzien.
  • Klantenservice die door kunstmatige intelligentie wordt ondersteund.
  • Een platform voor elk kanaal dat past bij u manier van werken, zodat u bijvoorbeeld het boekingsproces van uw reis kunt afronden op een ander apparaat dan waarop u het bent begonnen.

Besparingen en analyses

Urenlang gegevens uit meerdere spreadsheets samenvoegen is niet meer nodig. Wij nemen het zware werk van u over en maken de gegevens van uw reisprogramma online en offline toegankelijk op ons platform, zodat u alles gemakkelijk op één plek kunt openen.

Het platform is een robuuste oplossing die u directe gegevensinzichten biedt. U hoeft niet meer te vertrouwen op meerdere externe tools en bespaart tijd met onze centrale benadering , die u voorziet van dynamische visuele rapporten over de prestaties van uw reisprogramma en u helpt mogelijke besparingen te identificeren.

Savings and analytics
Expert-Support
80%
van de oproepen
wordt binnen 20 seconden beantwoord

Professionele assistentie

We hebben meer dan 2500 medewerkers die het hele jaar door 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning bieden aan reizigers, Arrangers en Travel Managers over de hele wereld.

Onze medewerkers gebruiken ons platform om met u mee te kijken en kunnen u en uw reizigers helpen bij elke stap van de reis. Medewerkers herkennen elke reiziger wanneer ze telefonisch contact opnemen en bieden hen de service die ze verdienen.

Mobiele Egencia-app

Reizigers, Approvers, Arrangers en Travel Managers: iedereen die onze toonaangevende mobiele technologie gebruikt, heeft toegang tot verschillende waardevolle functies. De app wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd, zodat reizigers toegang hebben tot de beste boekingen, reisplannen en notificaties. Bovendien biedt de mobiele app exclusieve functies, zoals speciale hoteltarieven en vervoersopties.

Travel Managers en Arrangers hebben inzicht in de boekingen van reizigers en kunnen daarom reisplannen on-the-go beheren, reizen met twee tikken op het scherm goedkeuren of afwijzen en reizigers over de hele wereld volgen met Reizigerstracker.

Egencia Mobile App
Policy and approval

Beleid en goedkeuring

We maken het beheren van uw reisbeleid en reisgoedkeuring eenvoudig door snel inzicht te bieden in de reisroutes van uw reizigers in elk boekingskanaal. Daarnaast is het reisbeleid en goedkeuringsproces van uw bedrijf zichtbaar, geautomatiseerd en geïntegreerd in het platform, waarbij intuïtieve en visuele richtlijnen voor elke boekingsmethode de beleidsnaleving onder uw reizigers bevorderen.

Door de oplossing van Egencia kon de Travel Manager van Nasdaq het nieuwe zakenreisbeleid ondersteunen en reizigers tijdens het boeken gemakkelijk leiden naar keuzes binnen het beleid. Door de mogelijkheid om beleidshefbomen naar behoefte aan te passen, konden ze snel reageren op trends en mogelijkheden om kosten te besparen. Ze introduceerden ook een goedkeuringsproces vóór de reis.

Casestudy bekijken

Traveler Risk Management

Tijdens reizen kunnen altijd en overal veiligheidsrisico's ontstaan, zoals weersverstoringen, stakingen en politieke gebeurtenissen. Dit onderstreept het belang van een oplossing voor travel risk management voor onze klanten, waarbij ze toegang hebben tot actuele nieuwsberichten, heldere en beknopte communicatie, opties om reizigers te traceren, medische hulp en beveiliging.

Als bepaalde bestemmingen een te hoog risico voor uw bedrijf opleveren, kunt u naar wens beperkingen instellen. Travel Managers ontvangen dagelijks notificaties en in het geval van verstorende gebeurtenissen worden speciale notificaties met een overzicht van de getroffen reizigers verzonden. In noodsituaties kunnen Travel Managers via Reizigerstracker ook online of in de app een lijst met reizigers ophalen.

Klanten die wat meer assistentie vereisen op het vlak van travel risk management kunnen rekenen op onze samenwerking met verschillende risk management providers.

Casestudy bekijken

Traveler risk management
Supplier Network

Netwerk van leveranciers

Ons uitgebreide aanbod leunt op een breed netwerk van GDS-aggregators voor voordelige content, spoorwegmaatschappijen en aanbodopties van hotels. Deze benadering is essentieel om onze klanten te bieden wat ze willen: keuze uit lokale, relevante reisopties over de hele wereld.

Een uitgebreid aanbod is natuurlijk niet onbelangrijk, maar voor corporate klanten is het vooral zaak om snel een overzicht met relevante voorkeurstarieven te ontvangen, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan de boekingen.

Ons aanbod omvat meer dan 500.000 hotels en er gelden Egencia Preferred Rates voor meer dan 35.000 hotels, waarbij voorzieningen zoals ontbijt, wifi en parkeerruimte zijn inbegrepen en exclusief zijn onderhandeld voor zakenreizigers. Bovendien stellen we elk jaar een top 100 van zakelijke hotels samen om de beste klantgerichte hotels over de hele wereld erkenning te geven.

Onze aandacht is de afgelopen 20 jaar niet alleen uitgegaan naar hotels, maar ook naar leveranciers die de hele reiservaring bestrijken. Zij bevinden zich in meer dan 30.000 steden en meer dan 200 landen.

Behoefte aan betere oplossingen voor travel management?
Wij staan voor u klaar.